Skip to main content

Betonlook

Betonlook: beton, maar dan net iets anders.
Robuust en stoer, maar toch zacht aan je voeten.t is het grote voordeel van betonlook pvc. Niet van echt te onderscheiden, maar met de voordelen van zacht, sterk en onderhoudsvriendelijke pvc.
De betonlook wordt steeds vaker toegepast bij woningen en bedrijven die de trendy, industriële look willen volgen. Echter, een normale betonvloer heeft weinig voordelen. Het geeft veel stof af en wordt snel vies. Met een PVC betonlook vloer heeft u al deze nadelen niet.

PVC

PVC is een van de meest populaire producten binnen onze klantenkring. Het is het meest verkochte product, met de minste klachtvorming. Het is een zeer duurzaam product en heel onderhoudsvriendelijk. PVC is er vaak in de vorm van tegels of stroken. De dikte van het materiaal is 2 tot 3 mm, afhankelijk van het type PVC. Alvorens een PVC-vloer gelegd kan worden, dient er ten alle tijden geëgaliseerd te worden. Tenminste wanneer deze verlijmd wordt. Uitzondering is de klik-pvc. Om de betonlook te creëren, is de PVC in tegelvorm het meest geschikt. De meest populaire formaten van de tegels verschillen tussen de 45×95 cm tot 100×100 cm. Het voordeel aan een PVC vloer is dat de verwerkingstijd relatief korter is als bij vloeibare vloeren het geval is. Doordat PVC-tegels of stroken direct tegen elkaar aan gelegd worden, krijgt de vloer een strak en modern uiterlijk.

Laminaat

Shop nu

Verlijmd PVC

Shop nu

Klik PVC

Shop nu